Client: JUNG SHOWROOM

Date: 2019

Online: www.jung.de/uk/

BRIEF

Our client was establishing a headquarters in London to showcase and conduct their international business. As suppliers of premium building materials, the showroom needed to exhibit the full range and functionality of the solutions they offer. As the only contractor on site, with a short turnaround window before the grand opening, this project posed precisely the kind of challenge we relish.

From the executive meeting space on the ground floor, to the model living area in the basement- complete with false windows generating artificial daylight, every corner of the showroom was replete with the highest spec technologies. Though no aesthetic sacrifices were made for the sake of functionality: the systems were embedded discretely with bespoke joinery throughout. A 3D scan taken at the outset meant JUNG could remotely manage the project from Germany. This ensured the bespoke installation could be carried out to the precise standards required, despite minimal site visits.With the grand opening cancelled post COVID, JUNG were able to move their UK launch online using our interactive modelling. Despite unprecedented circumstances, JUNG could still showcase their capabilities and attract business. Using the scans taken at the project’s completion, JUNG welcomed architects, designers and consultants to their space virtually, with immersive 3D tours for reflexive digital launch.